Immo

In het Waasland
Browse 5 | Axel Lenaerts

Als je op zoek bent naar een woning in het Waasland, heb je tal van keuzes. Het gebied omvat enkele van de meest populaire en aantrekkelijke gemeenten in Oost-Vlaanderen. Hieronder bespreken we enkele van de meest populaire gemeenten om vastgoed te kopen in het Waasland en wat hen uniek maakt.

Sint-Niklaas

Als de grootste stad in het Waasland biedt Sint-Niklaas een breed scala aan vastgoedopties, van appartementen, gezinswoningen en herenhuizen in het centrum tot ruime villa’s in de buitenwijken.

De stad heeft een gezellig historisch centrum en staat bekend om zijn Grote Markt, waar tal van leuke events waaronder de Vredefeesten plaatsvinden.

Shopaholics kunnen in Sint-Niklaas zeker hun hart luchten. In het centrum vind je tal van bekende winkels in de Stationsstraat terwijl je in de omliggende straten zoals de Ankerstraat lokale specialisten zoals Cremerie Francois en chocolatier Wauters terugvindt. In het Waasland Shopping Center vind je maar liefst 110 winkels terug waar je aan je winkelbehoefte kan voldoen.

De ligging aan de E17 autosnelweg en het treinstation met directe verbindingen naar onder andere Gent, Antwerpen en Brussel maken dat het hart van het Waasland ook uitstekend bereikbaar is.

Hof ter saksen 2698 jpg original | Axel Lenaerts

Waasmunster

Waasmunster is een kleine gemeente met een uiterst landelijk karakter. Het is een ideaal dorp voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad en die willen genieten van het rustige dorpsleven.

Waasmunster staat bekend om zijn mooie bossen en uitgestrekte wandel- en fietsroutes. Op vlak van immo staat Waasmunster vooral bekend voor het meer residentiele vastgoed dat je in wijken zoals op De Heide kan terugvinden. Op zoek naar een moderne villa of een statig landhuis te koop? Dan vind je in Waasmunster misschien wel jouw droomwoning!

Beveren

Beveren is een grote gemeente met een gevarieerd vastgoedaanbod. Het omvat verschillende deelgemeenten, zoals Melsele, Vrasene en Haasdonk, elk met hun eigen kenmerken en attracties. De ligging tussen grootstad Antwerpen en het gemoedelijkere Sint-Niklaas maken de locatie van Beveren erg geliefd.

Beveren staat bekend om zijn gezellig karakter en ruimte voor groen. Cortewalle en Hof Ter Saksen zijn twee enorm populaire parken voor wandelaars en natuurliefhebbers uit het Waasland.

In Beveren en zijn deelgemeenten zien we de laatste tijd een enorme boost in nieuwbouw. Zowel knappe nieuwbouwprojecten met appartementen en kleinschalige nieuwbouwwoningen vind je steeds frequenter terug in deze mooie gemeente.

Kasteel cortewalle | Axel Lenaerts

Lokeren

Lokeren is een bruisende stad met een pittoresk stadscentrum. Het is bekend om zijn jaarlijkse Lokerse Feesten en biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten, zoals watersporten, fietsen langs de Durme en wandelen in domein Molsbroek.

Lokeren is interessant gelegen aan de E17 tussen Gent en Sint-Niklaas. De nabijheid met de N47 en het treinstation maken dat deze stat uitstekend scoort op vlak van bereikbaarheid.

Temse

Temse is een gemeente met een rijke geschiedenis en een bruisend centrum. De gemeente is vooral bekend om zijn uiterst gezellige ligging aan de Schelde.

Het historisch centrum van Temse kenmerkt zich door vele gezinswoningen en authentieke gevels. Net buiten het centrum vind je vele nieuwbouwwoningen en moderne projecten in de hippe buurt van De Zaad.

1200px Temse Boelwerf 22 01 2012 13 51 41 | Axel Lenaerts
Het Waasland biedt een breed scala aan immo in verschillende gemeenten

Stekene

Stekene is een rustige gemeente met een landelijke omgeving. Het is bekend om zijn uitgestrekte bossen en natuurreservaten zoals Stopersbos en Steengelaag. Het is een perfecte locatie voor mensen die willen genieten van de natuur en willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Op zoek naar een unieke culturele uitstap? Ook dan kan je in Stekene je hart luchten bij Verbeke foundation.

Veel Belgen die in Nederland werken of familie hebben vinden in Stekene de ideale woonplaats.

Sint-Gillis-Waas

Sint-Gillis-Waas strekt zich langwerpig uit over vier deelgemeenten met elk een eigen karakter. Meerdonk is met zijn dijken en kreken een trekpleister voor elk groen hart. Centraler vind je het aantrekkelijke Sint-Gillis-Waas tussen uitgestrekte polders, fruitgaarden en bossen. In het zuidelijke Sint-Pauwels heerst gezelligheid rond de typische driehoekige dries en de beschermde Roomanmolen.

Het Waasland biedt een breed scala aan immo in verschillende gemeenten met elk hun eigen kenmerken en attracties. Of je nu op zoek bent naar een woning in de stad of een villa in landelijke omgeving. Hou zeker de website van Axel Lenaerts in de gaten om op de hoogte te blijven(link naar formulier) van het vastgoed te koop en te huur in het Waasland.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons