Wij gaan steeds een stapje verder. Dat is wat partners doen.

Altijd
1010 | Axel Lenaerts
Frederik | Axel Lenaerts
1007 | Axel Lenaerts

Ik ben Axel Lenaerts. Zeg maar Axel. Iedereen bij ons doet dat. Meer dan een kwarteeuw geleden begon ik als vastgoedmakelaar. Alleen. Vandaar de naam. Dat was in Gent, mijn stad. De stad die ik intussen vanbinnen en vanbuiten ken. De stad die mij de stiel leerde. En wat voor stiel. Elke dag maak ik mensen blij. Door dromen waar te maken en door kansen en nieuwe stappen te bieden. Elke dag doe ik dat met volle goesting, passie, zorgvuldigheid, gedrevenheid en betrokkenheid.

Intussen is Axel Lenaerts een kantoor waar veel nieuwe mensen werken. Meerdere kantoren zelfs, niet enkel in Gent. En toch is niets veranderd. Elke medewerker draagt dezelfde waarden uit en is bereid om een stapje verder te gaan. Dat maakt hen experts in wat ze doen. Ik zie in hen mijn spiegelbeelden. Met mijn vennoten Pieterjan Spruyt en Frederik Vanhaevermaet bouwen we een echt kwaliteitsmerk uit. Zolang mijn naam aan de gevel hangt, werken we met passie. Zorgvuldig. Op basis van kennis en integriteit. Dat is ons geheim, voor kwaliteitsvol vastgoed en een premium service.

De dag dat we dat niet meer doen, gaat het bord eraf. Dat garandeer ik u.

Warme groet,

Wij genieten er van om mensen blij te maken.
AXEL LENAERTS 110621 161 A5480 WEB | Axel Lenaerts
Premium service

Zorgvuldig, gedreven, betrokken, gepassioneerd, integer. Het zijn de kernwaarden die iedereen rondom Axel Lenaerts hanteert voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. Met kennis van zaken. Onze medewerkers zijn experts in hun vak en zetten zich elke dag 100 % in.

AXEL LENAERTS 110621 161 A5057 WEB | Axel Lenaerts
Onderbouwde kennis en advies

Panden vertellen een verhaal. Net als de mensen die er wonen. Met onze expertise en kennis zoeken we samen naar een waardevolle thuis voor uw wensen en dromen. Onze betrokkenheid en aandacht voor kwaliteit zijn de meerwaarden van Axel Lenaerts. Van (ver)huren over (ver)kopen tot het beheer.

AXEL LENAERTS Reportage 29 10 21 4 B1 A0318 ONBEWERKT | Axel Lenaerts
5 kantoren, 1 team

Onze kantoren werken intens samen als een groot, hecht team. Zo vormen ze een uitgebreid netwerk. Alle medewerkers zijn ervaren professionals met kennis van zaken en een passie voor het werk.

Ze dragen een voor een de kernwaarden uit die Axel Lenaerts zo typeren. In elk dossier en voor elke klant. In al onze kantoren.

307
panden online
33
jaar ervaring
29
gemotiveerde medewerkers
5
kantoren in Vlaanderen
Bekijk onze vacatures:
Spontaan solliciteren?
Geen probleem, neem gerust email hidden; JavaScript is required met ons op!
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons