Appartementen te koop
in Sint-Niklaas

U wilt graag een appartement kopen in Sint-Niklaas? Perfect! Sint-Niklaas is ideaal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook dicht bij Brussel. Sint-Niklaas is een zeer dynamische stad, waar cultuur en onderwijs centraal staan. Het grote, centrale marktplein is de locatie bij uitstek voor tal van activiteiten. Hier vindt u alvast een overzicht van alle evenementen en activiteiten in Sint-Niklaas.

Sint-Niklaas beschikt ook over zeer veel restaurants: Een glas wijn in ’t Zonneke, of een lekker ontbijtje bij Soep&Zoet? Wist u trouwens al dat er sinds kort zelfs een Amadeus gevestigd is in Sint-Niklaas? Reden te meer om een appartement te kopen in Sint-Niklaas.

Wilt u ook graag uw auto voor de deur parkeren? Dat kan! U heeft recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken van het vignet. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Verder beschikt Sint-Niklaas over een uitgebreid aanbod aan scholen, voor zowel basis- als secundair onderwijs. Is uw kind nog te jong om al naar school te gaan? Maak dan gebruik van de crèches bij u in de buurt.

BEKIJK ONS AANBOD

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.