Appartementen te koop
in Sint-Niklaas

Cool!

U wilt graag een appartement kopen in Sint-Niklaas? Perfect! Sint-Niklaas is ideaal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook dicht bij Brussel. Sint-Niklaas is een zeer dynamische stad, waar cultuur en onderwijs centraal staan. De hoofdstad van het Waasland is erg bekend om zijn grootste markt van België, hier vinden jaarlijks tal van leuke events plaats met als hoogtepunt de Vredefeesten of Ballonfeesten.

Sint-Niklaas beschikt ook over zeer veel restaurants: Een glas wijn in ’t Zonneken, of een heerlijk artisanaal ijsje bij Cremerie François? Reden te meer om een appartement te kopen in Sint-Niklaas.

In Sint-Niklaas kan je enkele bekende gezichten tegen het lijf lopen zoals Tom Lanoye, Conner Rousseau en de band Hooverphonic. Bekende sporters zoals Ann Wauters, Yari Verschaeren en Jan Vertonghen zijn afkomstig uit Sint-Niklaas.

Wilt u ook graag uw auto voor de deur parkeren? Dat kan! U heeft recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken van het vignet. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Verder beschikt Sint-Niklaas over een uitgebreid aanbod aan scholen, voor zowel basis- als secundair onderwijs. Is uw kind nog te jong om al naar school te gaan? Maak dan gebruik van de crèches bij u in de buurt.

BEKIJK ONS AANBOD

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons