Huizen te koop
in Gent

Vree wijs!

Een huis kopen in Gent? Vree wijs! Vergeet Antwerpen, Brussel of Brugge want Gent is nu the place to be! Heeft u altijd al gedroomd van een knus en gezellig huisje in hartje Gent, of wilt u liever een duplex aan het Zuid? Gent biedt alles wat u maar zoekt. Deze historische maar tegelijkertijd eigentijdse stad is een plek waar u kan wonen, werken én leven. Staat uw droom huis te koop in Gent? Neem dan snel contact met ons op en we gaan meteen aan de slag.

Wist u trouwens dat Gent zich de veggie-stad van Europa mag noemen? Verder beschikt Gent ook over tal van gezellige restaurantjes, praatcafés en ook buurten waar u een stapje in de wereld kan zetten.

Uw auto voor de deur parkeren? Dan dient u een bewonerskaart aan te vragen. Per domicilie geeft de stad één gratis bewonerskaart. Wenst u een tweede? Dat kost u 250 euro per jaar. Aanvragen doet u hier.

Zoals u misschien al weet, wordt Gent ook wel de onderwijsstad van Vlaanderen genoemd. Er is een zeer ruim aanbod aan kleuter-, lage- en middelbare scholen. Maar ook aan hogescholen en universiteiten is er geen gebrek. Zijn uw kids nog een tikkeltje te jong om al naar school te gaan? Dan zijn er voldoende crèches in de buurt waar ze terecht kunnen.

Gent is onze thuisbasis en we kennen de buurten door en door. We werken er vanuit de Kortrijksesteenweg, vlakbij het Sint-Pietersstation, en houden zo dagelijks alle immo mogelijkheden in Gent voor u in het oog.
Zo kan u steeds bij ons terecht voor uw immo zoektocht in en rond Gent. Zowel in het centrum als in de randsteden van Gent hebben we steeds prachtige panden in onze immo portefeuille zitten.
Wilt u graag eens langskomen om uw droompand te zoeken? U bent altijd welkom in ons kantoor in Gent.

ONTDEK ONS AANBOD

Hieronder vindt u een overzicht van de huizen te koop in Gent. Indien u niet meteen vindt wat u zoekt, schrijf u zeker in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons