Appartementen te huur
in De Pinte

Wilt u graag een appartement huren in De Pinte? Een echte “Pintenaar” worden? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Pinte is een voorstad van Gent en dat betekent dat u snel in de grootstad staat. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd door de gemeente, zo vindt u altijd wel iets leuks om te doen als u een appartement huurt in De Pinte.

Er zijn hier ook verschillende restaurants en cafés waar u lekker kan gaan eten of iets drinken: Kasteel Viteux, Consperanza of Brasserie ’t Klooster. U staat ook zeer snel in het centrum van Gent, om daar een stapje in de wereld te gaan zetten.

Parkeren in De Pinte kan u vaak gewoon aan het appartement. Indien er geen parking voorzien is, kan u een bewonerskaart aanvragen. Een bewonerskaart is gratis en is geldig tot en met 31 december van dat jaar.

Er zijn in de gemeente verschillende basisscholen waar uw kinderen terecht kunnen. Daarna kunnen ze naar het Go! Atheneum Erasmus De Pinte. Als uw kinderen later naar de hogeschool of universiteit willen, staan ze in een mum van tijd in centrum Gent.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons