Huizen te huur
in Sint-Niklaas

Nice!

Geïnteresseerd om een huis te huren in Sint-Niklaas? Nice! Sint-Niklaas is prachtig gelegen, in het midden tussen de grootsteden Gent en Antwerpen, en ook niet zo heel ver van Brussel. Sint-Niklaas is een levendige stad, waar cultuur en onderwijs steeds centraal staan. De hoofdstad van het Waasland is erg bekend om zijn grootste markt van België, hier vinden jaarlijks tal van leuke events plaats met als hoogtepunt de Vredefeesten of Ballonfeesten. Laat uw ideale huis dus niet langer te huur staan!

In Sint-Niklaas zijn veel restaurants, dus u zal altijd wel ergens lekker kunnen eten. Een cocktail op het terras van ’t Zonneken, of een heerlijk artisanaal ijsje bij Cremerie Francois. Het aanbod is enorm.

Sint-Niklaas is de geboortestad van enkele bekende gezichten zoals Tom Lanoye, Conner Rousseau en de band Hooverphonic. Bekende sporters zoals Ann Wauters, Yari Verschaeren en Jan Vertonghen zijn afkomstig uit Sint-Niklaas.

Parking is vaak voorzien als u een appartement huurt in Sint-Niklaas, en anders heeft u recht op een bewonersvignet. Een tweede vignet kost u 105 euro.

Er zijn ook meerdere scholen gevestigd in Sint-Niklaas. Zowel kleuter-, basis-, secundair onderwijs, alsook hoger onderwijs. Als uw kids nog te jong zijn om al naar school te gaan, dan kunnen ze terecht in de kinderdagverblijven in uw buurt.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons