Huizen te huur
in Sint-Niklaas

Nice!

Geïnteresseerd om een huis te huren in Sint-Niklaas? Nice! Sint-Niklaas is prachtig gelegen, in het midden tussen de grootsteden Gent en Antwerpen, en ook niet zo heel ver van Brussel. Sint-Niklaas is een levendige stad, waar cultuur en onderwijs steeds centraal staan. De stad heeft een groot marktplein, waar geregeld tal van activiteiten georganiseerd worden. Laat uw ideale huis dus niet langer te huur staan!

In Sint-Niklaas zijn veel restaurants, dus u zal altijd wel ergens lekker kunnen eten. Een cocktail op het terras van ’t Zonneke, of een lekker ontbijtje bij Arketto. Het aanbod is enorm. Wist u dat Sint-Niklaas zelfs zijn eigen Amadeus heeft sinds 2017? Vergeet wel niet te reserveren want het is daar vaak heel druk.

Parking is vaak voorzien als u een appartement huurt in Sint-Niklaas, en anders heeft u recht op een bewonersvignet. Een tweede vignet kost u 105 euro.

Er zijn ook meerdere scholen gevestigd in Sint-Niklaas. Zowel kleuter-, basis-, secundair onderwijs, alsook hoger onderwijs. Als uw kids nog te jong zijn om al naar school te gaan, dan kunnen ze terecht in de kinderdagverblijven in uw buurt.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.