Appartementen te huur
in Sint-Niklaas

Super!

Geïnteresseerd om een appartement te huren in Sint-Niklaas? Super! Sint-Niklaas is ideaal gelegen, in het midden tussen Gent en Antwerpen, maar ook niet zo heel ver van Brussel. Sint-Niklaas is een bruisende stad, waar cultuur en onderwijs steeds centraal staan. De hoofdstad van het Waasland is erg bekend om zijn grootste markt van België, hier vinden jaarlijks tal van leuke events plaats met als hoogtepunt de Vredefeesten of Ballonfeesten. Laat uw ideale appartement dus niet langer te huur staan!

Sint-Niklaas beschikt ook over zeer veel restaurants: Een glas wijn in ’t Zonneken, of een heerlijk artisanaal ijsje bij Cremerie François? Reden te meer om een appartement te huren in Sint-Niklaas.

In Sint-Niklaas kan je enkele bekende gezichten tegen het lijf lopen zoals Tom Lanoye, Conner Rousseau en de band Hooverphonic. Bekende sporters zoals Ann Wauters, Yari Verschaeren en Jan Vertonghen zijn afkomstig uit Sint-Niklaas.

Wilt u ook graag uw auto voor de deur parkeren? Dat kan! U heeft recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken van het vignet. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Verder beschikt Sint-Niklaas over een uitgebreid aanbod aan scholen, voor zowel basis- als secundair onderwijs. Is uw kind nog te jong om al naar school te gaan? Maak dan gebruik van de crèches bij u in de buurt.

ONTDEK ONS AANBOD

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons