Uw woning
verkopen

SHOOT 1499 3854 | Axel Lenaerts
Lokale experts verkopen uw woning

U wil uw woning verkopen, vlot en zonder zorgen? We helpen u graag. Met een open communicatie tussen alle betrokken partijen en zonder kleine lettertjes.

Ja, ik wil mijn eigendom laten schatten
0017 DSCF1968 Melvinkobe Photography | Axel Lenaerts
Uw huis verkopen zonder makelaar: de valkuilen

De vastgoedmarkt is onderhevig aan nieuwe opkomende technologieën en platformen. Een van de trends die steeds meer en meer aandacht krijgt is deze: uw huis verkopen zonder makelaar. Maar hoe vlot gaat dit echt? Is het dan allemaal zo gemakkelijk?

Lees het artikel
AXEL LENAERTS 110621 161 A5619 WEB | Axel Lenaerts
Axellenaerts 121200 kopiëren | Axel Lenaerts
AXEL LENAERTS 110621 161 A4925 WEB | Axel Lenaerts
Zo maken wij het verschil:

Zonder zorgen

We nemen u alle administratie uit handen en houden u op de hoogte van elke stap in het proces. Zo focust u zich zorgeloos op uw nieuwe thuis.


Marketing

Om de juiste kandidaten aan te trekken zijn de geschikte kanalen en tools essentieel. Met smaakvolle marketing zetten we uw pand optimaal in de markt.


Expertise

We zetten onze 33 jaar ervaring voor u en uw pand aan het werk. Dat is onze garantie voor een premium service voor ieder type vastgoed.


Persoonlijke service

Van het eerste contact tot het begeleiden van huisbezoeken. Axel Lenaerts begeleidt u in elke stap van het proces. Op maat van uw noden.

Hoe gaan we te werk?
AXEL LENAERTS 110621 161 A5925 WEB | Axel Lenaerts
Stap 1
Grondige voorbereiding

We verzamelen de nodige documenten en informatie om uw vastgoed optimaal en objectief voor te stellen aan geïnteresseerde partijen.

SHOOT 1499 4017 | Axel Lenaerts
Stap 2
Doorgedreven ondersteuning

Een professionele fotoreportage en doordacht publiciteitsplan geven uw vastgoed een figuurlijk duwtje in de rug bij geïnteresseerde kandidaten. Een extra stilistische touch nodig? Dan restylen wij uw eigendom met enkele eenvoudige ingrepen.

AXEL LENAERTS 110621 161 A5747 WEB | Axel Lenaerts
Stap 3
Persoonlijke dienstverlening

Een klinklaar contract, zonder kleine lettertjes. Zo weet iedere partij waarvoor ze tekent. Het hele traject volgt u bovendien online op met een persoonlijke login.

307
panden online
33
jaar ervaring
29
gemotiveerde medewerkers
5
kantoren in Vlaanderen
Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak:
Verhalen
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons