Appartementen te huur
in Gent

Wijs!

Wilt u een tof appartement huren in Gent? Goed gekozen! Gent is the place to be! U hoeft niet naar Antwerpen, Brussel of Brugge te gaan om iets leuks te doen. Droomde u altijd al van een gezellig en knus appartement? Of eerder van een hippe duplex? Gent heeft het allemaal! Het is een historische maar tegelijkertijd hippe stad waar u kan leven, werken en wonen. Ziet u een mooi appartement te huur in Gent? Contacteer ons snel.

Wist u trouwens dat Gent een heuse veggie-stad is? Lekker gezond! Verder kan u natuurlijk ook terecht bij tal van gezellige restaurantjes en praatcafés. Hier vindt u een overzicht van de leukste activiteiten in Gent.

In Gent moet u voor het parkeren van uw wagen een bewoners-vergunning aanvragen. Deze geeft recht op gratis parkeren in uw zone. Per domicilie geeft de stad één gratis bewonerskaart. Wenst u een tweede? Dat kost u 250 euro per jaar. Een bewoners-vergunning aanvragen voor Gent kan u hier doen.

U heeft misschien al horen vertellen dat Gent de onderwijsstad van Vlaanderen is, en dat is wel degelijk waar. In Gent vindt u veel kleuter-, lagere- en secundaire scholen. Maar ook hogescholen en universiteiten!

ONTDEK ONS AANBOD

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Gent. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u zeker in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van nieuw aanbod.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons