Appartementen
te koop in De Pinte

Niet aarzelen!

Wilt u graag een mooi appartement kopen in De Pinte? Aarzel niet langer. Een appartement kopen in De Pinte brengt heel wat voordelen met zich mee. De ligging van de voorstad van Gent is meteen de grootste troef. De Pinte ligt vlakbij het bruisende Gent maar toch biedt de gemeente een oase van rust. Ook het vele groen is hier een groot pluspunt. In de Scheldemeersen en het parkbos kunnen wandelaars en fietsers ongestoord genieten van de natuur. Wat betreft activiteiten valt hier ook heel wat te beleven. Zo wordt elk jaar een ‘Pintefeest’ georganiseerd en vinden er openluchtfilms en eetfestijnen plaats.

Wilt u iets eten of drinken in de buurt? De Pinte heeft het allemaal: Italiaans eet je bij Consperanza, maar ook voor de Belgische en Franse keuken kan u terecht bij Huis 10 en Café Hubert.

Vele woningen in De Pinte beschikken over eigen parkeermogelijkheden. Wanneer dit niet het geval is, kan u een bewonerskaart krijgen. Deze is gratis.

Als uw kinderen nog naar school gaan, kan dat zeker in de buurt. Er zijn verschillende basis- en secundaire scholen in De Pinte. Eens ze wat ouder zijn, is de verbinding naar Gent zeer goed om lessen te volgen op de hogeschool of universiteit.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons