Huizen te huur
in Gent

Vree wijs!

Een tof huis huren in Gent? Goede keuze! Gent is vandaag the place to be! U hoeft helemaal niet naar grootsteden zoals Antwerpen of Brussel te gaan om iets leuks en origineels te doen. Gent heeft voor ieder wat wils: een prachtige herenwoning, een hippe nieuwbouw, noem maar op. Gent is een historische, maar tegelijk super hippe stad waar u kan werken, wonen, maar vooral leven. Ziet u zichzelf een huis huren in Gent? Contacteer ons dan of spring eens binnen in ons kantoor aan de Kortrijksesteenweg. Eenvoudig bereikbaar met de wagen of openbaar vervoer en er is steeds parkeerplaatsen voor de deur.

Gent is ook een echte veggie-stad, je hebt hier een heleboel vegetarische hotspots om iets te eten. Als u liever geniet van een lekker ribbetje of een goede spaghetti, kan u natuurlijk ook in Gent terecht.

In Gent moet u een bewonersvergunning aanvragen als u de wagen wilt parkeren. Per domicilie geeft de stad u één gratis bewonerskaart. Wilt u graag een tweede? Dat kost u nog 250 euro per jaar. Aanvragen doe je hier.

U hebt het misschien al gehoord: Gent is de onderwijsstad van Vlaanderen. In Gent vindt u veel kleuter-, lagere- en secundaire scholen. Maar ook hogescholen en universiteiten!

Ben u volledig klaar om een huis te huren in Gent of omgeving, dan kan u steeds bij ons terecht. We verzorgen ons aanbod zodat u steeds keuze heeft tussen enkele verhuur huizen in Gent en in de randgemeenten.

aanbod
Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons