Appartementen
te koop in Gent

Vree wijs

Een appartement kopen in Gent? Wijs! Vergeet grootsteden zoals Antwerpen, Brussel of Brugge want Gent is nu the place to be! Droomt u al lang van een knus en gezellig huisje in hartje Gent, of wilt u liever een duplex aan de Coupure? Gent heeft alles wat u maar zoekt. Deze historische maar tegelijkertijd hippe stad is een plek waar u kan wonen, werken en leven. Staat uw droom appartement te koop in Gent? Neem dan snel contact op met ons.

Wist u trouwens dat Gent zich de veggie-stad bij uitstek van Europa mag noemen? Verder beschikt Gent ook over veel gezellige restaurantjes, praatcafés en ook buurten waar u een stapje in de wereld kan zetten.

Als u graag uw auto voor de deur parkeert, moet u een bewonerskaart aanvragen. Per domicilie geeft de stad u één gratis bewonerskaart. Wenst u een tweede? Dat kost u dan 250 euro per jaar.

Zoals u misschien wel weet, wordt Gent ook wel de onderwijsstad van Vlaanderen genoemd. Er is een ruim aanbod aan kleuter-, lage- en middelbare scholen. Maar ook aan hogescholen en universiteiten is er zeker geen gebrek. Zijn uw kids nog te jong om al naar school te gaan? Dan zijn er genoeg kinderdagverblijven in de buurt waar ze terecht kunnen.

BEKIJK ONS AANBOD

Hieronder vindt u een overzicht van alle appartementen te koop in Gent. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u in op onze mailinglijst en we houden u op de hoogte van zodra er nieuw aanbod beschikbaar is voor uw criteria.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons