Huizen te huur
in De Pinte

Dus u wilt een huis huren in De Pinte? Dat betekent dat u een echte “Pintenaar” zal worden. De Pinte is een voorstad van Gent waardoor u in een mum van tijd in het centrum van Gent staat. Met de wagen of de fiets. Of wat dacht u van het openbaar vervoer? Er worden in De Pinte ook regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een kunstexpo of een petanque-tornooi. Er is dus altijd wel iets te doen als u een huis huurt in De Pinte.

Er zijn in De Pinte ook meerdere restaurants waar u heerlijk gastronomisch geniet: Kasteel Viteux, Brasserie ’t Klooster of een ambachtelijke pizza bij Itality. Niet gevonden wat u zocht? Dan staat u snel in Gent om daar een stapje in de wereld te zetten.

Parkeren kan u in De Pinte vaak gewoon naast of voor het huis. Indien er geen parking voorzien is, kan u een bewonerskaart aanvragen.

Er zijn in de gemeente meerdere basisscholen waar uw kinderen terecht kunnen. Daarna kunnen ze naar het Go! Atheneum Erasmus De Pinte. Als uw kinderen later naar de hogeschool of universiteit willen, staan ze snel in centrum Gent.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons