Huizen te koop
in Sint-Niklaas

Ideaal!

U wilt een huis kopen in Sint-Niklaas? Ideaal! Daar helpen wij u graag mee. Sint-Niklaas is zeer centraal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook niet zo heel ver van Brussel. Het is een zeer dynamische stad, waar zowel dienstverlening als cultuur centraal staan. U heeft er ook een groot marktplein: de locatie bij uitstek voor heel wat activiteiten.

In Sint-Niklaas heeft u heel wat restaurants: Een cocktail in ’t Zonneke? Of liever een lekkere breakfast-waffle bij Soep&Zoet? Wist u trouwens dat Sint-Niklaas zijn eigen Amadeus heeft? Hier vindt u alle evenementen en activiteiten in de regio van Sint-Niklaas.

Wanneer u geen oprit hebt, maar uw auto wel graag dichtbij parkeert, kan u een bewoners-vignet aanvragen. U heeft recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is steeds gratis en geldig gedurende 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Verder kan u de kinderen naar verschillende scholen sturen. Het aanbod in Sint-Niklaas is namelijk zeer groot. Er is zelfs een hogeschool aanwezig. Gaan uw kinderen nog niet naar school, maak dan gebruik van de crèches in uw buurt.

Ontdek ons aanbod

Hieronder vindt u ons aanbod van alle woningen te koop in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio.

Ontdek ons volledig aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.