Vastgoed verkopen in
Sint-Niklaas?

Axel Lenaerts helpt!
16243 A | Axel Lenaerts
15291 A | Axel Lenaerts
16298 A | Axel Lenaerts

Het verkopen van een woning kan een stressvolle en uitdagende taak zijn. Het vinden van de juiste vastgoedmakelaar kan daarom van cruciaal belang zijn voor een succesvolle verkoop. Als u uw woning in Sint-Niklaas of het Waasland wilt verkopen, is Axel Lenaerts een betrouwbare en ervaren immomakelaar die u kan helpen met een vlotte, zorgeloze en financieel aantrekkelijke verkoop. In dit artikel leggen we uit waarom we bij Axel Lenaerts makelaars uw woning vlot kunnen verkopen en hoe we te werk gaan.

Lokale kennis en expertise

Kiest u voor Axel Lenaerts als partner? Dan kan u genieten van onze uitgebreide lokale kennis en expertise. Het team bestaat uit lokale specialisten die de regio tot in de puntjes kennen en begrijpen wat er speelt in de immowereld. Alle medewerkers van Axel Lenaerts Waasland zijn geboren en/of opgegroeid in de streek. Dit geeft ons niet alleen een zakelijk voordeel om bijvoorbeeld nauwkeurigere schattingen te maken, dit zorgt ook dat we met meer commerciële flair en persoonlijke insteek over vastgoed in het Waasland kunnen vertellen. Door onze regionale ervaring, door de jaren opgebouwd, kunnen we een nauwkeurige waardebepaling geven en de beste strategie ontwikkelen om uw woning snel en efficiënt te verkopen.

AXELLENAERTS 03 10 2022 191 A1059 WEB | Axel Lenaerts
AXEL LENAERTS 110621 161 A5225 WEB | Axel Lenaerts
AXEL LENAERTS 110621 161 A5394 WEB | Axel Lenaerts
AXEL LENAERTS 110621 161 A5475 WEB | Axel Lenaerts

Innovatieve marketingstrategieën

Axel Lenaerts Makelaars begrijpt dat een succesvolle verkoop van uw woning meer nodig heeft dan alleen een bord in de tuin en een vlotte babbel. We maken gebruik van innovatieve marketingstrategieën om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Een efficiënte website met premium uitstraling, social mediakanalen met een ruim bereik, samenwerkingen met portaalsites zoals Immoweb, professionele fotografen en nog veel meer andere middelen kunnen ingezet worden om uw huis of appartement zo optimaal mogelijk in de markt te positioneren voor verkoop. Samen met de inhouse marketeer kan een marketingplan op maat besproken worden en wordt er aangepaste content opgemaakt.

Premium service

Bij Axel Lenaerts makelaars geloven we dat elke woning uniek is en daarom een aanpak op maat vereist. De Premium Vastgoedpartner. Daar staan we voor. Iedere woning en elke klant krijgt van ons de best mogelijke aandacht en service. Van A tot Z en alles ertussen, vanaf het eerste contact tot het overhandigen van de sleutels aan de gelukkige kopers. Geloof je ons niet? Bekijk gerust onze Google reviews (link), deze spreken voor zich.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren makelaar om uw woning in Sint-Niklaas of het Waasland te verkopen, is Axel Lenaerts de perfecte keuze. Of het nu gaat om een statig herenhuis in Sint-Niklaas, een landelijke villa in Waasmunster of een nieuwbouwappartement in Beveren-Waas, team Axel Lenaerts zal het verkopen van uw woning op een efficiënte en slimme manier begeleiden. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het verkopen van uw woning.

SHOOT 1499 4065 | Axel Lenaerts
Premium vastgoed
Waarom u liever
een beroep doet op
Axel Lenaerts makelaars

Axel Lenaerts zoekt het perfecte pand voor elke klant. Een plek waar ze herinneringen maken, dromen vorm geven en echt thuiskomen.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons