Rozette in Gent, het leven door een roze bril.

Verhalen van onze klanten
Gevel2 | Axel Lenaerts

“Ik ben altijd al een creatieve ziel geweest met veel zin voor ondernemen.” Vertelt Céline ons in haar gezellige winkel. “Voor ik begon met mijn winkel Rozette was ik eigenares van een ander bedrijf, Studio Frusko. Hier maakte ik unieke kinderportretten en muurschilderingen. Wanneer ik een werk in het roze maakte, merkte ik op dat dit gemiddeld beter in de markt lag dan mijn werken in andere kleuren.”

“Zo is het idee ontstaan om een winkel te openen met alleen maar roze goederen. De naam van de winkel, Rozette, is ontstaan uit een brainstorm. Het klinkt goed en past goed binnen het concept.“

4 | Axel Lenaerts

“Wat ik erg belangrijk vind is, dat mijn winkel en alles hierrond hetzelfde gevoel meedragen. Wie in mijn winkel is of eraan denkt, moet een aangenaam zacht en elegant gevoel krijgen. Daarom probeer ik de stijl van de winkel door te trekken in de pagina’s van mijn social media maar zorg ik bijvoorbeeld ook dat mijn winkel steeds aangenaam zacht geparfumeerd is. Ik pas zelfs mijn kledij aan zodat ikzelf in de winkel pas.”

“Omdat dit hele concept een mooi geheel moet vormen, was ook het pand waar ik de winkel zou vestigen van cruciaal belang. Dit was geen gemakkelijke opgave, ik wou een pand in centrum Gent omwille van de voordehandliggende voordelen zoals passage en zichtbaarheid. Hierbij wou ik dat mijn pand aan de buitenkant en binnen erg klassevol was om in het concept van de zaak te passen. Hierbovenop kwam nog dat ik over slechts een beperkt budget beschikte. Zacht uitgedrukt: een uitdaging."

“Ik was al een tijdje op zoek, een huis kopen of huren in Gent is zeker niet evident. Via Immoweb kwam ik uiteindelijk bij Axel Lenaerts terecht. Na kort hun aanbod immo Gent te bekijken maakte ik een afspraak. Ik had direct een klik met mijn makelaar Lies. Ze informeerde me heel grondig over het pand waardoor ik het gevoel had dat ik een weloverwogen keuze kon maken. Ondertussen wist ze mij ook helemaal in te palmen met alle unieke hoekjes en kantjes die zeker aanwezig zijn in dit stukje premium vastgoed."

"Ondertussen ben ik nog steeds 200% tevreden met dit pand. Zowel de ligging als de authentieke uitstraling stemmen me uiterst tevreden. Ik weet alvast waar ik naartoe ga als ik mijn huis wil verkopen of verhuren in Gent.”

2 | Axel Lenaerts
3 | Axel Lenaerts
5 | Axel Lenaerts
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons