Ruim duplex-appartement met terras in Sint-Niklaas (6% BTW mogelijk)

€ 310.000
excl. BTW
Plan een bezoek
Kenmerken
Bewoonbare opp.
109.6m²
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Algemene staat
Nieuwbouw
Terras
11m²
E-peil
20
Beschikbaarheid
Na werken
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Warmtepomp met vloerverwarming
Elektrische keuring
In aanvraag
Type
Nieuwbouwproject
Bouwjaar
2024
Bodemattest
Aanwezig
Beschrijving
Ontdek É-clair! De naam van dit project verwijst naar de smakelijke bakkersgeschiedenis van de locatie waar deze standingvolle nieuwbouwresidentie verrijst. Waar generaties bakkers van de familie 'Stout' hun vers brood en zoet gebak verkochten aan de buurt verrijzen nu vier ruime en zonnige appartementen. Deze appartementen zijn de éclairs, de "sjoekes" onder de nieuwbouwappartementen beschikbaar op de markt. Uitermate geschikt voor eigen bewoning én als investering voor verhuur.
É-clair verwijst ook naar lichtinval, naar wonen in een moderne en zonnige omgeving waar je geniet van alle modern comfort.

Dit hippe duplex-appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van deze nieuw-te-bouwen residentie. Het appartement is maar liefst 109 m² groot en beschikt over een bijzonder ruime leefruimte met open keuken en aanpalend een grote berging. Er is een apart gastentoilet. Aanpalend aan de leefruimte is er een zonnig en overdekt terras. Op de bovenverdieping vinden we twee slaapkamers, waarvan één met ruime dressing. Er is een badkamer met douche en toilet.

Dit appartement is met zorg ontworpen zodat de beschikbare ruimtes niet alleen optimaal zijn ingedeeld, maar bovendien ook genieten van een ideale zuid-oriëntatie. Het comfort is meer dan in orde, zo is het appartement voorzien van een warmtepomp met mogelijkheid tot vloerkoeling, een ventilatiesysteem type D en wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen in afwerking. U krijgt de kans om het interieur, aan de hand van een uitgebreid lastenboek, volledig naar uw eigen smaak in te richten zodat dit uw unieke stek in de stad wordt.

Het gebouw is voorzien van een ruime fietsenberging en een aparte afvalberging. Er is bovendien ook de mogelijkheid om een garage aan te kopen al is dit niet verplicht. Dankzij het feit dat dit een kleinschalige residentie zonder lift is zullen de gemeenschappelijke kosten zeer laag zijn.

Dankzij de centrale locatie bent u op slechts enkele stappen verwijderd van de Grote Markt, de omliggende handelszaken en oa ook het stadspark. Dit project voldoet bovendien nog aan alle voorwaarden om onder 6% btw verkocht te worden, wat tot eind dit jaar een uniek financieel voordeel oplevert voor wie koopt om zelf te bewonen. Wenst u een appartement aan te kopen als investering voor verhuur kan u ook genieten van 6% btw mits u voor 15 jaar blijft verhuren.

VP: 310 000 Euro exclusief btw (6% of 21%) en aankoopkosten.
Wenst u meer informatie om dit project in detail te verkennen? Neem dan zeker contact op met Axel Lenaerts makelaars, wij plannen graag een afspraak in en zetten uw É-clair alvast klaar!
Totale kostprijs
BTW regime 6%
Grondaandeel € 72.816
Constructie € 237.184
BTW Constructie € 14.231
Diverse kosten € 0
Registratierechten 12% € 8.738
Honorarium notaris + BTW € 3.005
Totale kosten € 25.974
Totale kostprijs € 335.974
Indicatieve berekening onder voorbehoud van wijzigingen.
Hoeveel is uw woning waard?
Vraag een schatting aan
Stedenbouwkundig
Vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Documenten
Overtuigd
van dit pand?
Goeie keuze
Ruim duplex-appartement met terras in Sint-Niklaas (6% BTW mogelijk)
€ 310.000
slpk.
2
bewoonbaar opp.
109.6m²
terras
11m²
EPC
Onbekend
Plan een bezoek
Nog vragen omtrent dit pand?
Dan help ik u graag verder.
Frederik
Frederik Vanhaevermaet
03 256 29 55 email hidden; JavaScript is required
Kantoor Waasland
Parklaan 59 bus 1,
9100 Sint-Niklaas
1016 edit site | Axel Lenaerts
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons