Huizen te koop
in Temse

Knus aan de Schelde!

Een huis kopen in Temse? Goed idee! Temse is gelegen in het Land van Waas en ligt midden in het groenrijke Schelde-en Durmelandschap. Temse is top qua bereikbaarheid langsheen de Schelde, vlot naar Antwerpen en Gent via de E17 en naar Brussel via de A12. Verder is Temse ook heel goed bereikbaar met de trein. Vervelen zal u zich zeker niet doen in Temse, want ze organiseren maandelijks heel wat activiteiten.

Wie gastronomisch wil dineren kan in Temse terecht bij Wilford T, 't Palinghuis of Taverne Oud Gemeentehuis. U hebt er ook de Wereldkeuken, een all-in buffet met gerechten van over de hele wereld.

De skyline van Temse springt direct in het oog, bij de locals staat deze hippe buurt bekend als De Zaad. Deze voormalige Boelwerf is ondertussen volledig uitgegroeid tot een hub van moderne architectuur, leuke restaurantjes en hippe woonwijken.

Als u een huis koopt in Temse, kunnen de kinderen naar de basis- en secundaire school. Indien ze liever in Sint-Niklaas naar school gaan, is er een zeer goede verbinding met de trein of bus. Wanneer uw kids nog te jong zijn om al naar school te gaan, kunnen ze terecht bij de gemeentelijke buitenschoolse opvang of tal van onthaalmoeders.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons