Huizen te koop
in Gentbrugge

Plannen om een huis te kopen in Gentbrugge? Gentbrugge is een deelgemeente van de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent. U vindt er de Gentbruggesluis, de laatste sluis op de Schelde. Verder zijn er verschillende bezienswaardigheden, onder andere de kleurrijke watertoren die men kan zien vanop de E17. Gentbrugge is een aangename buurt om een huis te kopen. Er zijn tal van organisaties gevestigd. Jeugdbewegingen? Check. Sportclubs? Check. Alles is mogelijk in Gentbrugge.

Er zijn natuurlijk ook enkele restaurants en cafés in Gentbrugge: ’t Braemhof, De Kersentuin of La Vita è Bella. En u heeft ook steeds toegang tot de leukste adresjes in het centrum van Gent.

Graag uw auto voor de deur parkeren? Dat kan. Als bewoner kunt u een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft recht op gratis parkeren in uw zone. Per domicilie geeft de stad één gratis bewonerskaart. Wenst u een tweede? Dat kost 250 euro per jaar. Aanvragen kan online bij de stad Gent.

In de buurt vindt u het Go! Atheneum voor secundair onderwijs, maar er zijn ook basisscholen en instellingen voor bijzonder onderwijs. Verder is een buitenschoolse opvang vlakbij.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons