Huizen te huur
in Temse

Cool!

Een huis huren in Temse? Contacteer ons kantoor. Temse ligt vlak naast Sint-Niklaas en is gelegen in het Land van Waas. U woont dan in het groenrijke Schelde- en Durmelandschap. Dat is ideaal als u een fan bent van de natuur, of als u graag eens gaat wandelen of fietsen. Temse is top qua bereikbaarheid langsheen de Schelde, vlot naar Antwerpen en Gent via de E17 en naar Brussel via de A12. Verder is Temse ook heel goed bereikbaar met de trein. Er is ook een ruim aanbod aan activiteiten, vervelen zal u zich hier dus zeker niet doen!

Wie gastronomisch wil dineren kan in Temse terecht bij Wilford T, 't Palinghuis of Taverne Oud Gemeentehuis. U hebt er ook de Wereldkeuken, een all-in buffet met gerechten van over de hele wereld.

De skyline van Temse springt direct in het oog, bij de locals staat deze hippe buurt bekend als De Zaad. Deze voormalige Boelwerf is ondertussen volledig uitgegroeid tot een hub van moderne architectuur, leuke restaurantjes en hippe woonwijken.

In Temse zijn er enkele basis- en secundaire scholen. Indien u de kinderen liever naar Sint-Niklaas stuurt, is er een goede verbinding met de trein en/of bus. Is uw kind nog te jong voor de basisschool? In Temse is er een gemeentelijke buitenschoolse kinderopvang, en ook tal van onthaalmoeders en kindercrèches.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons