Huizen te huur
in Gentbrugge

Heeft u plannen om een huis te huren in Gentbrugge? Gentbrugge is een deelgemeente van de stad Gent, hoofdstad van Oost-Vlaanderen. U vindt in Gentbrugge de Gentbruggesluis, dat is de laatste sluis op de Schelde. En er zijn ook nog tal van andere bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de kleurrijke watertoren die u kan zien vanop de E17. Een huis huren in Gentbrugge betekent een huis huren in een aangename buurt. Er zijn ook heel wat organisaties gevestigd in Gentbrugge: jeugdbewegingen, sportclubs, … Alles is hier mogelijk.

Er zijn natuurlijk ook enkele gezellige restaurants en cafés in Gentbrugge: ’t Braemhof, De Kersentuin of La Vita è Bella. U heeft ook makkelijk toegang tot de leukste adresjes in het centrum van Gent.

Wilt u graag de auto voor de deur parkeren? Dat kan zeker, als u een bewonersvergunning aanvraagt. Dat doet u bij de stad Gent.

In de buurt vindt u het Go! Atheneum voor secundair onderwijs, maar er zijn ook basisscholen en instellingen voor bijzonder onderwijs. Verder is er een buitenschoolse opvang in de buurt.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons