Trots op project De Hulsters in Sint-Niklaas

Cases
21243 02 cam001 kopie | Axel Lenaerts

Axel Lenaerts – Uw premium vastgoedpartner. Dat is hoe wij ons, als boetiekmakelaar, graag profileren. Wij willen immers met onze klanten een duurzame relatie opbouwen waarbij wij fungeren enerzijds als klankbord om het te hebben over dromen en wensen. Anderzijds willen we ook advies op maat kunnen verlenen.

Een mooi voorbeeld van één van onze succesvolle trajecten dat we uitgewerkt hebben is de realisatie van nieuwbouwproject ‘De Hulsters’ in Sint Niklaas.

21243 02 cam003 kopie | Axel Lenaerts

We werden begin 2022 benaderd door de eigenaar van een mooi terrein in het centrum van stad Sint-Niklaas met de vraag tot ondersteuning. Hij had er, samen met zijn architect (Archiburo Van Royen), reeds een uitgebreid voortraject op zitten en ging op zoek naar een partner in het Waasland om het project te ontwikkelen en in de markt te zetten.

In samenspraak met de grondeigenaar en de architect konden we een shortlist opstellen van alle kwaliteiten van dit project en het commerciële potentieel onderzoeken. Met dit dossier onder de arm namen we contact op met enkele ontwikkelaars uit de regio waarmee we reeds goede banden hadden opgebouwd in het verleden. Zo kwamen we terecht bij ‘DOMAX’, zij ontwikkelen middelgrote nieuwbouwprojecten en waren op zoek naar een opportuniteit in het Waasland.

We namen onze rol als bemiddelaar op en konden de drie partijen, grondeigenaar, architect en ontwikkelaar samen rond de tafel brengen met alle neuzen in dezelfde richting. Niet veel later was de samenwerking beklonken en konden we aan de voorbereiding beginnen om ‘De Hulsters’ in de markt te zetten.

Vanuit het potentieel van dit project werd een huisstijl ontwikkeld en werd gekeken naar de juiste doelgroep. Wat zoeken de mensen de dag van vandaag in een appartement? Welke klemtonen zijn belangrijk en welke zaken zijn ondergeschikt qua belang. Zo werd er ingezet op energie-efficiëntie door middel van warmtepompen, ventilatie type D, bijzondere aandacht voor isolatie en koeling.

Samen met DOMAX en Archiburo Van Royen werd een lastenboek ontwikkeld waar de koper op een duidelijke manier werd geïnformeerd over de technische bagage van het project. Dat de ontwikkelaar steevast koos voor kwalitatieve, lokale leveranciers kon alleen maar bijdragen aan de kwalitatieve uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van dit project. “De samenwerking met Axel Lenaerts makelaars verliep zeer vlot. Zij maakten alle beloftes waar en communiceerden transparant en vlot over de vooruitgang en feedback. Thomas Mendonck – DOMAX”

Axel Lenaerts Waasland maakte alle beloftes waar en communiceerde transparant en vlot over de vooruitgang en feedback
21243 02 cam008 kopie | Axel Lenaerts

Het resultaat spreekt voor zich…het project werd uitverkocht nog voordat de vloerplaat van het gelijkvloers gegoten werd. Dankzij de goede voorbereiding, een performante prijszetting die in goede verhouding was met de geboden kwaliteit en een gerichte marketingcampagne konden we snel de juiste kopers bereiken.

Nu het project uitverkocht is behouden we een nauw contact met de ontwikkelaar en met de kopers. Het verhaal van onze kopers en van de ontwikkelaar is uiteraard pas ten einde bij oplevering van de units.

21243 02 cam006 kopie | Axel Lenaerts

We kijken met de nodige trots terug op dit traject en danken alle partners die meegewerkt hebben aan dit project voor hun vertrouwen en de fijne samenwerking!

Verkoopt u ook een eigendom met ontwikkelingspotentieel? Hebt u een project dat u ontwikkelen? Plan dan een eerste kennismaking in met onze experten, we bekijken graag met u de mogelijkheden van uw eigendom.

Contacteer ons!
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons