É-clair: nieuwbouw met zoete geschiedenis

Cases
24041 01 cam001 | Axel Lenaerts

É-clair: Nieuwbouw met een Vleugje Geschiedenis in het Hart van Sint-Niklaas

Welkom in het hart van Sint-Niklaas, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. Stap binnen in É-clair, een kleinschalig nieuwbouwproject dat niet alleen luxueus wonen belooft, maar ook een ode brengt aan de smakelijke bakkersgeschiedenis die deze locatie rijk is.

New163 1 | Axel Lenaerts

De Zoete Geschiedenis

Ooit was deze plek meer dan alleen een bouwterrein. Het was het kloppende hart van de familie 'Stout', waar generaties lang de heerlijkste lekkernijen werden gebakken. De geur van vers brood en zoete éclairs vulde de straten en verwelkomde buurtbewoners en voorbijgangers. Deze plek, ooit een bloeiende boerderij en paardenstal, werd getransformeerd tot een bruisende bakkerij toen de grootvader, tevens een olympisch atleet, zijn passie voor bakken volgde. Drie generaties lang bleef de bakkerij in de familie, en hoewel het assortiment begon met louter banket, groeide het uit tot een instituut van zoete verleiding.

24041 02 cam005 | Axel Lenaerts

Van Éclairs tot Appartementen

Nu, vele jaren later, herrijst deze plek in een nieuw daglicht. De bakkersoven heeft plaatsgemaakt voor ruime appartementen, maar de geest van de bakkerij leeft voort in de naam É-clair. Hier, waar ooit de lekkerste sjoekes werden gebakken, vind je nu een selectie van vier appartementen die net zo smakelijk zijn als de éclairs van weleer.

Μ | Axel Lenaerts

Wonen met een Vleugje Zon

É-clair is niet zomaar een nieuwbouwproject; het is een ode aan comfortabel en zonnig wonen. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen met ruime indelingen en een ideale zuidoriëntatie, zodat je kunt genieten van overvloedig daglicht en warmte. Maar het gaat niet alleen om de fysieke ruimte; het gaat om het creëren van jouw unieke stekje in de stad. Met een uitgebreid lastenboek kun je het interieur volledig naar jouw smaak inrichten, zodat elk hoekje en elke kamer jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

24041 02 cam003 | Axel Lenaerts

Investeer in de Toekomst

Of je nu op zoek bent naar een eigen thuis of een slimme investering, É-clair biedt het allemaal. Het project voldoet aan alle voorwaarden om onder het voordelige 6% btw-tarief verkocht te worden, waardoor het niet alleen aantrekkelijk is voor eigen bewoning, maar ook voor verhuur als investering. En met een centrale locatie op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt, omringd door handelszaken en het stadspark, is het de perfecte uitvalsbasis voor jonge gezinnen en investeerders alike.

24041 02 cam002 | Axel Lenaerts

Ontdek É-clair

Klaar om jouw eigen stukje geschiedenis te schrijven in het hart van Sint-Niklaas? Neem contact op met Axel Lenaerts makelaars en ontdek de magie van É-clair. Wij staan klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken en je te verwelkomen in dit unieke stukje stadsgeschiedenis.

Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons