Appartementen te koop
in Temse

Ideaal!

Een appartement kopen in Temse? Strak plan! Temse is namelijk gelegen in het midden van het groenrijke Schelde-en Durmelandschap. Temse is top qua bereikbaarheid langsheen de Schelde, vlot naar Antwerpen en Gent via de E17 en naar Brussel via de A12. Verder is Temse ook heel goed bereikbaar met de trein. In de gemeente is steeds heel wat te doen voor jong en oud.

Wie gastronomisch wil dineren kan in Temse terecht bij Wilford T, 't Palinghuis of Taverne Oud Gemeentehuis. U hebt er ook de Wereldkeuken, een all-in buffet met gerechten van over de hele wereld.

De skyline van Temse springt direct in het oog, bij de locals staat deze hippe buurt bekend als De Zaad. Deze voormalige Boelwerf is ondertussen volledig uitgegroeid tot een hub van moderne architectuur, leuke restaurantjes en hippe woonwijken.

Koopt u een appartement in Temse, dan kunnen de kinderen naar de basis- en secundaire school. Indien ze liever in Sint-Niklaas naar school gaan, is er een zeer goede verbinding met de trein of bus. Zijn de kids nog te jong om al naar school te gaan? Dan kunnen ze steeds terecht bij de gemeentelijke buitenschoolse opvang of bij tal van onthaalmoeders terwijl u naar het werk bent.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons