Appartementen te koop
in Sint-Amandsberg

Wilde u altijd al een appartement kopen in Sint-Amandsberg? U kan hier namelijk tal van activiteiten doen. Aquafitness in Rozenbroeken? Check! Tijdens de zomer genieten van het impressionante festival Copacobana? Dubbel check! Ook ligt hier een groen gebied waar u gezellige wandelingen kan maken met de hond. Zag u een knap appartement te koop in Sint-Amandsberg? Contacteer ons.

Deze wijk van Gent biedt enorm toffe eetlocaties. Zo kan u gezellig lunchen bij Ma & Ik, en bij Alainproviest moet u zijn voor een heerlijk diner. Verder zijn er genoeg bakkers en supermarkten in de buurt.

Wilt u ook graag de wagen voor de deur parkeren? Als bewoner kan u een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft recht op gratis parkeren in uw zone. Per domicilie geeft de stad één gratis bewonerskaart. Een tweede kost 250 euro per jaar. Aanvragen kan online bij de stad Gent.

Sint-Amandsberg beschikt over basis- en secundaire scholen. De kinderen kunnen dus zeker dicht bij huis naar school gaan. Ook als uw kinderen nog niet oud genoeg zijn om naar school te gaan heeft u nog verschillende opties. Er zijn kinderdagverblijven en crèches aanwezig.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons