Appartementen te koop
in Gentbrugge

U wilt graag een appartement kopen in Gentbrugge? Aarzel niet langer. Gentbrugge ligt aan de rand van Gent. Een gezellige, rustige buurt om te vertoeven. Gentbrugge herbergt het Keizerpark: een groot park waar kinderen kunnen spelen, maar waar ook actieve sporten zoals basketbal en skaten mogelijk zijn. Ook kunt u daar op een warme zomeravond genieten van een BBQ. Het park heeft namelijk een BBQ-zone. Er zijn ook verschillende initiatieven die workshops en lezingen organiseren. Er valt heel wat te beleven wanneer u een appartement koopt in Gentbrugge.

Er zijn ook enkele leuke restaurantjes, zo kun je je in de Kersentuin of ’t Braemhof culinair laten verwennen. Uiteraard ligt het centrum van Gent niet ver weg. Met de fiets bent u er in een wip. Een hapje eten in het centrum is dus ook altijd mogelijk.

Wil u de auto voor de deur parkeren? Vraag dan online bij de stad Gent een bewonersvergunning aan. In Gentbrugge vindt u enkele basisscholen zoals Sancta Maria of basisschool Henri D’Haese met bijhorende kleuterschool. Ook vindt u er het Go! Atheneum voor secundair onderwijs, net zoals enkele instellingen voor bijzonder onderwijs. Ook aan opvang is in Gentbrugge geen gebrek.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons