Appartementen te huur
in Temse

Gezellig aan de Schelde!

Op zoek naar een appartement te huur in Temse? Dan helpen wij u graag verder. Temse is gelegen in het Land van Waas, net naast Sint-Niklaas. Het ligt ook in het groene Schelde- en Durmelandschap, ideaal dus als u een fanatieke wandelaar of fietser bent. Temse is top qua bereikbaarheid langsheen de Schelde, vlot naar Antwerpen en Gent via de E17 en naar Brussel via de A12. Verder is Temse ook heel goed bereikbaar met de trein. Er is ook een ruim aanbod aan activiteiten: Temse in de Wolken, jaarmarkten, …

Wie gastronomisch wil dineren kan in Temse terecht bij Wilford T, 't Palinghuis of Taverne Oud Gemeentehuis. U hebt er ook de Wereldkeuken, een all-in buffet met gerechten van over de hele wereld.

De skyline van Temse springt direct in het oog, bij de locals staat deze hippe buurt bekend als De Zaad. Deze voormalige Boelwerf is ondertussen volledig uitgegroeid tot een hub van moderne architectuur, leuke restaurantjes en hippe woonwijken.

Wanneer u de kinderen graag dichtbij naar school stuurt, kan dat zeker. Als ze liever naar Sint-Niklaas gaan, is er een goede verbinding met de trein en/of bus.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons