Appartementen te huur
in Sint-Amandsberg

Op zoek naar een appartement te huur in Sint-Amandsberg? Perfect. Sint-Amandsberg is de grootste deelgemeente van Gent, er zijn tal van bezienswaardigheden zoals het Illuseum en de St.-Amandskapel. Denk ook maar aan het zwemparadijs en sportcomplex aan De Rozenbroeken. Of het groene gebied naast het complex, waar u kan genieten van een lange wandel- of fietstocht. Staat uw ideale appartement te huur in Sint-Amandsberg? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

Er zijn in Sint-Amandsberg niet zo heel erg veel faciliteiten om iets te gaan eten, maar u staat natuurlijk zeer snel in het centrum van Gent. Daar heeft u een zee aan keuzes bij de vele restaurants en cafés.

Om te parkeren voor de deur, kunt u een vergunning aanvragen. Per domicilie geeft de stad één gratis bewonerskaart. Wilt u een tweede? Dat kost 250 euro extra per jaar. Aanvragen doet u hier.

Sint-Amandsberg beschikt over enkele basis- en secundaire scholen. De kinderen kunnen dus dicht bij huis naar school gaan. Ook als uw kinderen nog niet oud genoeg zijn om naar school te gaan, heeft u keuze uit enkele kinderdagverblijven.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons