Appartementen te huur Gent

Wil jij een tof appartement huren in Gent? Goed gekozen! Gent is the place to be! Je hoeft niet naar Antwerpen, Brussel of Brugge te gaan om iets leuks te doen. Heb je altijd al van een gezellig en knus appartement gedroomd? Of hou jij eerder van een hippe duplex? Gent heeft het allemaal! Het is een historische maar tegelijkertijd hippe stad waar u kan leven, werken en wonen! Zie jij hier een mooi appartement te huur in Gent? Contacteer ons snel.

Wist u trouwens dat Gent een heuse veggie-stad is? Lekker gezond! Verder kan u natuurlijk ook terecht bij tal van gezellige restaurantjes en praatcafés. Hier vind u een overzicht van de leukste activiteiten in Gent.

In Gent moet je voor het parkeren van je wagen een bewoners-vergunning aanvragen. Deze geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Een bewoners-vergunning aanvragen voor Gent kan u hier doen.

Je hebt misschien al horen vertellen dat Gent de onderwijsstad van Vlaanderen is, en dat is wel degelijk waar. In Gent vind je veel kleuter-, lagere- en secundaire scholen. Maar ook hogescholen en universiteiten!

ontdek ons aanbod

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Gent. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u zeker in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van nieuw aanbod.