Zorgeloos beheer van uw
eigendom(men) samen met
Axel Lenaerts makelaars.

Vastgoed is een stabiele en veilige investering, maar enkel wanneer dit goed beheerd wordt. Dit is persoonlijk, het gaat over uw kapitaal.

Onze aanpak is dus altijd persoonlijk en afgestemd op jouw doelen en wensen. Wij voorzien de expertise, het comfort en bewaken zo de kwaliteit en het rendement van uw vastgoedportefeuille.

Géén zorgen
Axel Lenaerts makelaars treedt op als uw rentmeester, als beheerder van uw eigendom. Wij nemen alle administratieve, financiële en technische taken op ons. De huurders nemen met u geen contact meer op. Geen vervelende telefoontjes, mails of zorgen, laat dat maar aan ons over
Snelle opzet
Het opstarten van het beheer van uw eigendom(men) kan zeer snel gaan, dit kan zowel voor lopende huurcontracten als bestaande huurcontracten.
Halfjaarlijks overzicht
Hoewel u met het dagdagelijkse beheer niet meer in contact komt, kan u toch het overzicht bewaren dankzij onze transparante rapportering. Zo kan ten allen tijden uw betalingen opvolgen, indexatie, afrekeningen en eventuele interventies. Eenvoudig en geruststellend.
Blijvend advies
Wij scholen ons continue bij om op de hoogte te zijn van de meest recente wetgeving en trends. Op die manier kunnen we u niet alleen bijstaan met het beheer van uw eigendom maar alles wat bij het verwerven, verhuren en verkopen van eigendommen komt kijken. U kan altijd bij ons terecht voor advies en tips.
Ons succesvol stappenplan

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

stap 1
Verkennend gesprek waarbij we uw eigendommen in detail bekijken, uw plannen en doelen mee op punt zetten en samen met u overlopen welke taken Axel Lenaerts makelaars van u kan overnemen
stap 2
Wij stellen een volledig dossier per eigendom op. Hierin zit alle informatie vervat die we nodig hebben om op een correct manier uw eigendommen te beheren. Wij stellen een beheersovereenkomst op waarin alle afspraken duidelijk zijn opgenomen.
stap 3
Opstart van het beheer. We maken kenbaar aan uw huurder(s) dat zij zich vanaf nu kunnen richten tot Axel Lenaerts makelaars mbt de huur van hun woonst. Vanaf nu kan u zorgeloos genieten van het rendement van uw investering.
stap 4
Op regelmatige tijdstippen brengen wij verslag uit van de gedane acties, interventies en eventuele problemen. U ontvangt uiteraard een duidelijk financieel overzicht waarbij alle inkomsten en kosten duidelijk worden weergegeven. Uitzonderlijke kosten of investeringen worden ten allen tijde ter goedkeuring voorgelegd voor uitvoering. Zo bent u weer volledig up to date!

Weet aan wie u uw portefeuille toevertrouwd.

Axel Lenaerts makelaars is team van ervaren professionals met 5 kantoren in Oost-Vlaanderen: Gent, De Pinte, Destelbergen, Sint-Niklaas en Oudenaarde. Gespecialiseerd in 3 verschillende takken van de vastgoedmarkt namelijk verkoop, verhuur en beheer van residentieel vastgoed.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een trouw klantenbestand en een uitstekende reputatie. Wij dragen transparantie, efficiëntie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel, kenmerken die u als klant zeker zal kunnen appreciëren.

100 eigendommen
In beheer
25 jaren
Ervaring
350 Verhuringen
Op jaarlijkse basis.
Kiezen voor beheer is kiezen voor gemoedsrust gekoppeld aan een optimaal rendement van uw investering.
Maak een afspraak
Technisch beheer
Een kapotte verwarmingsinstallatie? stormschade? Een lek van de bovenbuur? Wij volgen alle technische interventies op: herstelling en vernieuwing.
Administratief beheer
Is uw huurder verzekerd? Levert hij een onderhoudsattest van de verwarmingsinstallatie af? Zijn er nieuwe regels binnen het gebouw? Alle administratie en communicatie voeren wij voor u uit.
Financieel beheer
Tijd voor indexatie? Betaalt de huurder niet op tijd? Moeten de gemeenschappelijke kosten afgerekend worden. Ook dit wordt door ons voor u overgenomen, uiteraard steeds in overleg en met het oog op een optimaal huurrendement.
Interesse in zorgeloos vastgoedbeheer?
Contacteer ons snel
Laat uw gegevens hier achter,
wij nemen spoedig contact op voor een afspraak.