Huizen te koop Zwijnaarde

Jij wilt graag een huis kopen in Zwijnaarde? Dan ben je bij ons in goede handen. Zwijnaarde is een deelgemeente van Gent. De gemeente is omringd door kastelen uit de 20e eeuw. Verder ligt Zwijnaarde ook dicht bij de R4 en de E17, dus het is zeker goed bereikbaar.

Je kan in Zwijnaarde gaan eten in De Zwarte Fles, of in Taverne Oud Gemeentehuis. Daar vind je voor ieder wat wils. Wist je datje: Zwijnaarde heeft een eigen bier, Zwijntje, gemaakt en verkocht door Brouwerij Van Steenberge. In Zwijnaarde valt er heel wat te doen: Sportkampen gedurende de zomermaanden, de Zwijnaarde Zwijntjeskermis en andere activiteiten.

Indien je je wagen graag voor de deur wilt parkeren, kan je een bewonersvergunning krijgen voor de zone waar je woont. Een tweede bewonersvergunning kost je wel 250 euro per jaar.

Als je een huis koopt in Zwijnaarde, kunnen je kinderen tot het 6e middelbaar in de buurt naar school gaan. Wanneer ze naar de hogeschool of de universiteit gaan, is er een ideale verbinding met het centrum van Gent.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar in Zwijnaarde.
We hebben vast en zeker iets anders voor jou.
Gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.
Ik wil een
voor
in