Appartementen te koop in Zwijnaarde

Jij wilt een appartement kopen in Zwijnaarde? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Zwijnaarde is een deelgemeente van Gent en is omringd door vele kastelen, die dateren uit de 20e eeuw. Zwijnaarde ligt dichtbij de R4 en de E17, bereikbaarheid is dus zeker een grote troef.

Ga in Zwijnaarde eens eten in De Zwarte Fles of Taverne Oud Gemeentehuis, daar vind je voor ieder wat wils. En wist je trouwens dat Zwijnaarde een eigen bier heeft? Zwijntje, gemaakt en verkocht door Brouwerij Van Steenberge. Er valt heel wat te doen in Zwijnaarde: Sportkampen gedurende de zomermaanden, de Zwijnaarde Zwijntjeskermis en tal van andere activiteiten.

Als je je wagen graag voor de deur wilt parkeren, kan je een bewonersvergunning krijgen voor de zone waar je woont. Een tweede bewonersvergunning kost je 250 euro per jaar.

Als je een appartement koopt in Zwijnaarde, kunnen je kinderen tot het 6e middelbaar in de buurt naar school gaan. Als ze naar de hogeschool of de universiteit gaan, is er een ideale verbinding met het centrum van Gent.