Huizen te koop Wondelgem

Op zoek naar een huis dat te koop staat in Wondelgem? Dan ben je hier aan het goede adres. Wondelgem ligt net boven Gent en zeer dicht bij de R4. Er is ook een station in Wondelgem, waar je direct naar Gent-Sint-Pieters kan reizen. Er is ook een tramstation waar Tram 1 stopt. Deze tram voert jou doorheen het centrum van Gent. Zie je hier een huis te koop in Wondelgem met veel potentieel? Aarzel dan niet en contacteer ons.

Wie graag geniet van een lekkere maaltijd zit zeker goed in Wondelgem. Je kan iets eten bij Hof ten Dries of bij Boneryck. En anders spring je op de tram richting centrum en ga je daar lekker eten.

Indien je graag voor de deur parkeert, kan je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar.  Aanvragen kan online bij de stad Gent.

In Wondelgem zijn er basisscholen waar jouw kinderen terecht kunnen. Voor secundair en hogere scholen, kan je best naar Gent gaan.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in