Wat is een makelaar?

Een vastgoedmakelaar is een tussenpersoon die voor zijn opdrachtgever op zoek gaat naar een geschikte koper of huurder. Hij zoekt het ideale evenwicht tussen vraag en aanbod op de vastgoedmarkt, om zo de juiste persoon aan het juiste vastgoed te kunnen koppelen. Onze makelaars doen er dan ook alles aan om zowel de belangen van de opdrachtgever als van de potentiƫle koper of huurder te behartigen. Onze erkende makelaars beschikken over een BIV-nummer dat wordt afgeleverd door onze beroepsinstantie. Dit garandeert een correcte manier van werken, kennis van zaken en vakkundigheid.

Elke vastgoedmakelaar heeft min of meer dezelfde taken: dossiersamenstelling, prijsbepaling, adverteren, bezoeken organiseren, onderhandelen en de overeenkomst voorbereiden en afsluiten. Hoe de makelaar deze taak volbrengt, verschilt natuurlijk van kantoor tot kantoor. Wij bij Axel Lenaerts makelaars beschikken over de juiste professionals om jouw woning aan de man te brengen.

Een ervaren makelaar zal je geen geld kosten. Hij zal je enkel en alleen geld opleveren. Neem contact op met onze vastgoedmakelaars.