Waarom verkopen met een makelaar?

Een vastgoedmakelaar is gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van vastgoed. Hierdoor beschikt hij over tal van troeven die je niet hebt. Een vastgoedmakelaar kan de prijs van jouw woning schatten,  hij weet hoe hij een woning moet promoten, hij beschikt over een klantenbestand en heeft veel relatie. Bovendien neemt hij de tijd om alle potentiële klanten op te volgen en kent hij de administratieve procedure van buiten.

Een correcte schatting van je woning

Hoe verkoop je je huis op de snelste manier? Dat is simpel! Zorg dat de prijs correct is. Wanneer jouw prijs veel te hoog is kan het verkoopproces veel te lang aanslepen. Zet je je prijs te laag? Dan verlies je veel geld! Het is dus belangrijk dat de prijs meteen correct is en met de schatting van jouw huis helpen wij je graag.

Let the world know 

Je woning staat te koop of te huur? Super! Maar hoe kunnen andere mensen dit dan weten? Onze makelaars beschikken over de juiste tools en het netwerk om jouw woning op de markt te zetten. Zowel online als offline creëren we een optimaal bereik om jouw woning op de beste manier te verkopen of verhuren.

Ons klantenbestand en onze kantoren

Onze makelaars hebben alle contacten die je nodig hebt. Door hun jarenlange ervaring en naambekendheid hebben zij een heus klantenbestand opgebouwd. Axel Lenaerts makelaars beschikt over meerdere kantoren, in Gent, Sint-Niklaas en De Pinte. Zo kunnen wij de klant nog beter bedienen en ons netwerk elke dag opnieuw uitbreiden.

Administratie? Maak je geen zorgen 

Bij het verkopen of verhuren van een woning komt heel wat papierwerk kijken. Als je een makelaar bij de hand neemt, doen zij dit papierwerk voor jou. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je dat ene papier kwijt bent, of dat je niet goed weet wat je juist moet doen. Wij regelen alles voor jou.

Opvolgen

Elk bezoek en elke potentiële koper of huurder wordt opgevolgd. We maken afspraken op tijdstippen die zowel voor de eigenaar als voor de geïnteresseerden passen, zodat iedereen tevreden is. Onze makelaars zijn een voor een commercieel opgeleid om elk bezoek in goede banen te leiden en zo jouw eigendom in een mum van tijd te verkopen of verhuren.

Aarzel niet om contact te nemen met één van onze makelaars of een schatting van uw woning aan te vragen.