Appartementen te koop in Vrasene

Op zoek naar een appartement om te kopen in Vrasene? Vrasene is een deelgemeente van Beveren-Waas. Beveren zelf beschikt over verschillende faciliteiten zoals het subtropisch zwembad De Meerminnen, een groen park met een kasteel en tal van sportzalen. Vrasene is gelegen aan de E34, waardoor je steeds goed bereikbaar bent.

Ga jij graag eens uit eten? In Vrasene zelf zijn er een paar restaurants en cafés, zoals Herbert Robbrecht of Klavertje Vier. Maar voor een uitgebreid aanbod, trek je beter naar Beveren of Sint-Niklaas.

Wanneer je een appartement koopt in Vrasene, parkeer je natuurlijk graag voor de deur. De bewonerskaart is gratis en twee jaar geldig. Er wordt één kaart per wooneenheid uitgereikt en er kan slechts één nummerplaat per kaart geregistreerd worden.

In Vrasene kunnen je kinderen naar de basisschool gaan, maar eens ze naar het secundair onderwijs gaan zullen ze ergens anders naar school moeten. In Beveren en Sint-Niklaas heb je enkele secundaire scholen. Kinderopvang vind je dan weer wel in Vrasene.