Huizen te huur Vrasene

Op zoek naar een huis om te huren in Vrasene? Vrasene is een deelgemeente van Beveren-Waas. Vanuit Vrasene sta je zeer snel in Beveren waar er tal van faciliteiten zijn: Het subtropische zwembad De Meerminnen, tal van sportzalen, enzoverder. Vrasene zelf is gelegen aan de E34, je bent dus steeds goed bereikbaar als je een huis huurt in Vrasene.

Ga jij graag eens lekker eten? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Herbert Robbrecht of Klavertje Vier. Wil je een iets grotere keuze aan restaurants en cafés? Spring dan in je auto en je staat op 15 minuutjes in Beveren of Sint-Niklaas.

Jouw wagen wil je natuurlijk graag voor de deur kunnen parkeren. Indien er geen oprit voorzien is, dien je een bewonerskaart aan te vragen. Die bewonerskaart is gratis en twee jaar geldig. Er wordt één kaart per wooneenheid uitgereikt en er kan slechts één nummerplaat per kaart geregistreerd worden.

De kinderen kunnen in Vrasene naar de basisschool gaan. Vanaf het eerste middelbaar zullen ze zich wel moeten verplaatsen naar buurtsteden. Kinderopvang is er wel voldoende in Vrasene.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in