Appartementen te huur Vrasene

Op zoek naar appartementen te huur in Vrasene? Zoek niet langer! Vrasene is een deelgemeente van Beveren-Waas. In Beveren vind je een subtropisch zwembad: De Meerminnen. Er is ook een groen park met een prachtig kasteel en er zijn tal van sportzalen. Vanuit Vrasene sta je hier in enkele minuten. Vrasene ligt ook aan de E34 dus het zit hier zeker snor qua verbinding.

Wanneer je graag ’s avonds eens gezellig gaat dineren, kan dat zeker in Herbert Robbrecht of Klavertje Vier. Maar als je een uitgebreider aanbod wilt, moet je in Beveren of Sint-Niklaas zijn.

In Vrasene mag je helaas niet zomaar overal parkeren, een bewonerskaart is wel gratis en meteen ook 2 jaar geldig. Er wordt slechts één kaart per wooneenheid uitgereikt en er kan slechts één nummerplaat per kaart geregistreerd worden. Maar vaak is er gewoon parkeerplek voorzien als je een appartement huurt in Vrasene.

De kinderen kunnen hier naar de basisschool gaan, maar voor het secundair onderwijs zullen ze ergens anders naar school moeten. Je hebt zowel in Beveren als in Sint-Niklaas enkele scholen. Kinderopvang vind je natuurlijk wel in Vrasene.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in