Huizen te koop in Stekene

Jij wilt een huis kopen in Stekene? U bent een grote fan van de natuur? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Stekene heeft meerdere prachtige natuurgebieden waar je tot rust kan komen: Het Steengelaag, Het Speelhof, De Stropers en de Groene Putte.

Wil je lekker gaan eten? Dan kan je in Stekene enkele restaurants en cafés vinden, zoals De Meet of Domein De Wal. Maar voor een groter aanbod wijk je beter uit naar Sint-Niklaas of zelfs naar Nederland (Hulst). Stekene ligt zeer dicht bij de Nederlandse grens en op een 15-tal minuutjes sta je in Hulst.

En wat met de wagen? Bewoners van de centrumzone van Stekene kunnen een parkeerkaart aanvragen. Deze parkeerkaart laat je toe onbeperkt te parkeren in de centrumzone. Neem online een kijkje om te zien of je in aanmerking komt voor een kaart.

De kinderen kunnen in Stekene naar de basisschool gaan. Er is ook een secundaire school in Stekene, maar enkel voor specifieke richtingen. Maar de verbinding met Sint-Niklaas is ideaal, dus je kroost kan altijd daar naar school. Ook aan kindercrèches en opvang is er geen gebrek.