Appartementen te koop in Stekene

Geïnteresseerd in het kopen van een appartement in Stekene? Bent u een echte natuurliefhebber? Dan bent u in Stekene zeker aan het juiste adres. Stekene beschikt over meerderen, prachtige natuurgebieden waar u kan wandelen of fietsen: Het Steengelaag, het Speelhof, de Stropers en de Groene Putte.

Ook zijn er in Stekene enkele gezellige restaurants en cafés: De Meet of Domein De Wal. Maar voor een groter aanbod ga je beter naar Sint-Niklaas of naar Hulst (NL). Stekene ligt zeer dicht bij de Nederlandse grens en je staat op zo’n 15-tal minuutjes in Hulst.

Wanneer je een appartement koopt in Stekene, parkeer je graag voor de deur. Bewoners van de centrumzone van Stekene kunnen een parkeerkaart aanvragen. Deze parkeerkaart laat je toe onbeperkt te parkeren in de centrumzone. Neem online een kijkje om te zien of je in aanmerking komt voor zo’n kaart.

Verder zijn er in Stekene meerdere basisscholen aanwezig. Er is ook een secundaire school, maar die biedt slechts enkele richtingen aan. Met de bus sta je echter op een klein halfuurtje in Sint-Niklaas, waar het aanbod groter is. Kindercrèches vind je zeker wel in Stekene.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in