Appartementen te huur Stekene

Jij wilt een appartement huren in Stekene? Ideaal. Stekene is een zeer mooi en groen gebied. De gemeente beschikt over prachtige natuurgebieden waar u kan genieten van een lange wandeling of een sportieve fietstocht: Het Steengelaag, het Speelhof, de Stropers en de Groene Putte.

In Stekene vind je ook enkele gezellige zaken waar je iets kan gaan eten, zoals De Meet of Domein De Wal. Maar als je liever een uitgebreider aanbod hebt, ga dan naar Sint-Niklaas of Hulst (NL). Stekene ligt namelijk zeer dicht bij de grens, waardoor je op een 10-tal minuutjes in Hulst staat!

Als je een appartement huurt in Stekene, wil je natuurlijk graag de auto voor de deur parkeren. Dat kan zeker. Bewoners van de centrumzone van Stekene kunnen een parkeerkaart aanvragen. Deze parkeerkaart laat je toe onbeperkt te parkeren in de centrumzone.

Als je jouw kinderen graag in Stekene naar school stuurt, kunnen ze terecht in enkele basisscholen. Er is ook een secundaire school, maar deze biedt niet alle richtingen aan. Met de bus sta je echter zeer snel in Sint-Niklaas, waar het aanbod heel breed is.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in