Huizen te koop in Sint-Niklaas

Jij wilt een huis kopen in Sint-Niklaas? Ideaal! Daar helpen wij jou graag mee. Sint-Niklaas is zeer centraal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook niet zo heel ver van Brussel. Het is een zeer dynamische stad, waar zowel dienstverlening als cultuur centraal staan. Je hebt er ook een groot marktplein, dit is natuurlijk de locatie bij uitstek voor heel wat activiteiten.

In Sint-Niklaas heb je heel wat restaurants: Een cocktail in ’t Zonneke? Of liever een lekkere breakfast-waffle bij Soep&Zoet? Wist je trouwens dat Sint-Niklaas zijn eigen Amadeus heeft? Hier vindt u alle evenementen en activiteiten in de regio van Sint-Niklaas.

Wanneer je geen oprit hebt, maar jouw auto wel graag dichtbij parkeert, kan je een bewoners-vignet aanvragen. U hebt namelijk recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is steeds gratis en geldig gedurende 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken. Het tweede vignet kost je 105 EUR per jaar.

Verder kan je jouw kinderen naar verschillende scholen sturen, het aanbod in Sint-Niklaas is namelijk zeer groot. Er is zelfs een hogeschool aanwezig. Als jouw kinderen nog niet naar school gaan, maak dan gebruik van de crèches bij jou in de buurt.

Ontdek ons aanbod

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio!