Appartementen te koop Sint-Niklaas

U wilt graag een appartement kopen in Sint-Niklaas? Perfect! Sint-Niklaas is ideaal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook dicht bij Brussel. Sint-Niklaas is een zeer dynamische stad, waar cultuur en onderwijs centraal staan. Het grote, centrale marktplein is dé locatie bij uitstek voor tal van activiteiten. Hier vindt u alvast een overzicht van alle evenementen en activiteiten in Sint-Niklaas.

Sint-Niklaas beschikt ook over zeer veel restaurants: Een glas wijn in ’t Zonneke, of een lekker ontbijtje bij Soep&Zoet? Wist je trouwens al dat er sinds kort zelf een Amadeus gevestigd is in Sint-Niklaas? Reden te meer om een appartement te kopen in Sint-Niklaas. Wil je ook graag jouw auto voor de deur parkeren? Dat kan! U hebt recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken van het vignet. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Verder beschikt Sint-Niklaas over een uitgebreid aanbod aan scholen, voor zowel basis- als secundair onderwijs. Is jouw kind nog te jong om al naar school te gaan? Maak dan gebruik van de crèches bij jou in de buurt.

Bekijk ons aanbod hieronder

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio!