Appartementen te huur Sint-Niklaas

Geïnteresseerd om een appartement te huren in Sint-Niklaas? Super! Sint-Niklaas is ideaal gelegen, in het midden tussen Gent en Antwerpen, maar ook niet zo heel ver van Brussel. Sint-Niklaas is een bruisende stad, waar cultuur en onderwijs steeds centraal staan. Ze hebben een groot marktplein, waar geregeld activiteiten georganiseerd worden. Laat jouw ideale appartement dus niet langer te huur staan!

In Sint-Niklaas zijn er veel restaurants, dus u zult altijd wel ergens lekker kunnen eten. Een cocktail op het terras van ’t Zonneke, of een lekker ijsje bij Foubert. Het aanbod is enorm. Wist je dat Sint-Niklaas zelfs zijn eigen Amadeus heeft? Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten in Sint-Niklaas.

Er zijn ook meerdere scholen gevestigd in Sint-Niklaas. Je hebt er kleuter-, basis-, secundair onderwijs, maar ook hoger onderwijs. Als jouw kids nog te jong zijn om al naar school te gaan, dan kunnen ze terecht in de crèches bij jou in de buurt.

Ontdek ons aanbod

Hieronder vindt u ons aanbod van alle appartementen te huur in Sint-Niklaas. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Schrijf u dan hier in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio!