Appartementen te koop in Sint-Martens-Latem

Ben jij van plan om een appartement te kopen in Sint-Martens-Latem? Dan koop je dat in een streek met een prachtig natuurgebied. De Leiestreek is gekend voor zijn groen karakter met fijne wandel- en fietsroutes. In de gemeente kun je ook cursussen, lezingen of workshops volgen. Je hoeft dus niet persé naar Gent te gaan om iets leuks te doen.

Wil je graag iets gaan eten waar de smaken goed zitten? Dan zijn L’autre Vie, L’homard Bizarre en Deboeveries echte aanraders voor de fijnproevers. Het is niet moeilijk om je gading te vinden in Sint-Martens-Latem.

Wanneer je een appartement koopt in Sint-Martens-Latem, zijn er meestal parkeerplaatsen aan het gebouw. Komen er vrienden op bezoek? Dan is er in het dorp genoeg gratis parkeergelegenheid.

Als jouw kinderen nog naar school gaan, kunnen zij in Sint-Martens-Latem enkel naar de basisschool. Gelukkig is de verbinding met Gent zeer gemakkelijk, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Zo kan jouw kroost dus gemakkelijk naar het secundair en hoger onderwijs.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in