Huizen te koop Sint-Denijs-Westrem

Je wilt graag een huis kopen in Sint-Denijs-Westrem? Dan woon je vlakbij Flanders Expo! Hier vinden jaarlijks grote beurzen plaats, zoals Flanders Horse Expo en de Oost-Vlaamse jobbeurs. Naast Flanders Expo vind je de IKEA. Zo hoef je niet al te ver te sleuren met al je nieuwe meubels als je een huis koopt in Sint-Denijs-Westrem. Als je die Zweedse balletjes uit de IKEA beu gegeten bent, zijn er nog genoeg alternatieven in de buurt. Zoals Le Temps d’une Chanson, of Tampopo. Ook stap je zo op tram 1 naar het centrum van Gent, als je liever een uitgebreide keuze hebt aan restaurants en bars.

Als je graag de auto voor je huis parkeert,  kan je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kan bij de stad Gent.

In Sint-Denijs-Westrem heb je tal van onderwijsfaciliteiten, zowel voor basis- als secundair onderwijs. Er zijn ook enkele kinderdagverblijven in de buurt.