Appartementen te koop in Sint-Denijs-Westrem

Heb jij al eens overwogen om een appartement te kopen in Sint-Denijs-Westrem? Wij vertellen jou graag waarom dat een uitstekend idee is. Allereerst ligt het Parkbos gedeeltelijk in Sint-Denijs-Westrem, hier kan je mooie wandelingen en fietstochten maken. Ook kan je hier via een taxivaart de Leie afvaren. Groen zal dus zeker niet mankeren als je een appartement koopt in Sint-Denijs-Westrem! Aan activiteiten is er ook geen gebrek: Flanders Expo is hier namelijk gevestigd, waar wekelijks beurzen en optredens plaatsvinden.

Wil je graag iets gaan eten? Schuif je benen onder tafel bij Le Temps D’une Chanson of Tampopo en we garanderen dat je zult genieten.

Je wilt natuurlijk graag jouw auto voor de deur parkeren, dat kan. Als bewoner kun je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kan online bij de stad Gent.

Wanneer je kinderen nog naar school gaan, biedt de gemeente een waaier aan mogelijkheden. Er is ook genoeg keuze aan kinderopvang.