Appartementen te huur Sint-Denijs-Westrem

Tof appartement te huur in Sint-Denijs-Westrem? Dat vind je op onze site. Sint-Denijs-Westrem staat gekend om de Flanders Expo, hier vinden om de zoveel tijd beurzen plaats. Er zijn hier ook zeer veel bedrijven actief. Ook de IKEA bevindt zich in Sint-Denijs-Westrem, zo hoef je niet al te ver te sleuren met je nieuwe meubels.

Wanneer je die Zweedse IKEA-balletjes beu gegeten bent, zijn er natuurlijk nog andere (culinaire) opties. Ook stap je zo op Tram 1 naar het centrum van Gent, als je liever een iets uitgebreidere keuze hebt aan restaurants en bars.

Wanneer je een appartement huurt in Sint-Denijs-Westrem, wil je graag jouw auto voor de deur parkeren. Hiervoor dien je een bewonerskaart aan te vragen. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart, wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kun je hier doen.

In de buurt zijn er voldoende onderwijsfaciliteiten. Zowel voor de basis- als secundaire school. Er zijn ook enkele crèches aanwezig voor jouw kleine spruit.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in