Appartementen te koop in Sint-Amandsberg

Heb jij altijd al een appartement willen kopen in Sint-Amandsberg? Je kan hier namelijk tal van activiteiten doen. Aquafitness in Rozenbroeken? Check! Tijdens de zomer genieten van het impressionante festival Copacobana? Dubbel check! Ook ligt hier een groen gebied waar je gezellige wandelingen kan maken met de hond. Heb jij een knap appartement te koop gezien in Sint-Amandsberg? Contacteer ons.

Deze wijk van Gent biedt enorm toffe eetlocaties. Zo kan je gezellig lunchen bij Ma & Ik, en bij Alainproviest moet je geweest zijn voor een heerlijk diner. Verder zijn er genoeg bakkers en supermarkten in de buurt.

Wil je ook graag de wagen voor de deur parkeren? Als bewoner kun je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar.

Aanvragen kan online bij de stad Gent. Sint-Amandsberg beschikt over basis- en secundaire scholen. De kinderen kunnen dus zeker dicht bij huis naar school gaan. Ook als je kinderen nog niet oud genoeg zijn om naar school te gaan heb je nog verschillende opties. Er zijn kinderdagverblijven en crèches aanwezig.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in