Appartementen te huur Sint-Amandsberg

Op zoek naar een appartement te huur in Sint-Amandsberg? Perfect. Sint-Amandsberg is de grootste deelgemeente van Gent, er zijn tal van bezienswaardigheden zoals het Illuseum en de St.-Amandskapel. Denk ook maar aan het zwemparadijs en sportcomplex aan De Rozenbroeken. Of het groene gebied naast het complex, waar je kan genieten van een lange wandel- of fietstocht. Staat jouw ideale appartement te huur in Sint-Amandsberg? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

Er zijn in Sint-Amandsberg niet zo heel erg veel faciliteiten om iets te gaan eten, maar je staat natuurlijk zeer snel in het centrum van Gent. Daar heb je dan weer een zee aan keuze en kan je terecht bij de vele restaurants en cafés.

Om te parkeren voor de deur, kun je een vergunning aanvragen. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart, wil je een tweede? Dat kost je 250 euro extra per jaar. Aanvragen kun je hier doen.

Sint-Amandsberg beschikt over enkele basis- en secundaire scholen. De kinderen kunnen dus dicht bij huis naar school gaan. Ook als je kinderen nog niet oud genoeg zijn om naar school te gaan heb je keuze uit enkele kinderdagverblijven.